Hoe werkt quizstrijd?

Quizstrijd quiz kiezen

Quiz kiezen

Welk onderwerp kies jij voor jullie quiz? Bij de quiz staat vermeld waarvoor deze geschikt zijn. Wil je de klassieke pubquiz kopen of ga je toch voor een themaquiz. We bieden altijd verschillende thema quizzen aan. Hou onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste quizzen.

Quizstrijd bestellen

Bestellen

Na het uitzoeken van de juiste quiz kan je de bestelling afronden. De quiz wordt vervolgens direct geleverd in jouw mailbox. Naast de daadwerkelijke quiz wordt ook een antwoordenblad (om uit te printen) meegestuurd. Uitprinten is niet noodzakelijk, maar is wel een leuke voorbereiding. Maar een leeg A4’tje werkt ook. 

Quizstrijd bestellen
Quizstrijd spelen

Spelen!

En dan begint het. Het moment waar iedereen op heeft gewacht. Wie van jullie gaat de strijd winnen? Het kan leuk zijn als iemand van jullie de Quizmaster speelt. In dit geval is de presentatie niet nodig. Maar wij kunnen ons het ook voorstellen dat iedereen wil meespelen, in dit geval maak dan gebruik van een scherm of beamer om de presentatie op te tonen. 

Veelgestelde vragen

Ga naar de quizzen pagina en kies hier de quiz uit die je wilt bestellen. Vervolgens kunt u op de knop ‘bestellen’ en rond de bestelling af. Gaat er iets niet goed? Neem dan contact met ons op.

Een quiz kan op verschillende manieren betaald worden. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden: Ideal, Bancontact, PayPal en Klarna.

Nee, dit is niet mogelijk omdat een quiz direct wordt geleverd als digitaal bestand.

Dit is zeker mogelijk. Binnenkort komt hier een speciale pagina voor. Voor nu kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Direct! Na het afronden van je bestelling ontvang je de quiz direct in jouw mailbox.

De quiz wordt via de mail gestuurd. Zo is het mogelijk om nog 1 minuut voordat de avond begint een quiz te bestellen en bent u alsnog op tijd. 

Oeps, dat kan gebeuren. Neem contact met ons op. Het kan zijn dat u ‘s avonds hier pas achterkomt en ons telefoonnummer niet meer beschikbaar is. In dit geval stuur ons dan een mail. Wij houden ook savonds dit in de gaten. Als het midden in de nacht is, ontvangt u waarschijnlijk geen antwoord meer van ons. In dit geval raad ik u aan om de quiz opnieuw te bestellen. Neem vervolgens contact met ons op om uw geld van de eerste bestelling terug te krijgen.

Dat is vervelend! Het kan soms voorkomen dat de quiz in uw spambox terecht is gekomen. Ook in de spambox de quiz niet te vinden? Neem dan contact met ons op.

De bestelde quiz is twee weken te downloaden via de gestuurde mail. Vergeten te downloaden en de twee weken zijn al verstreken. Dan moet u de quiz opnieuw bestellen…. Grapje, neem dan contact met ons op en dan kunnen wij een nieuwe downloadlink naar u toesturen.

Het leuke aan onze quizzen is dat iedereen mee kan doen. Het zal je verbazen hoeveel verschillende soorten vragen er in de quizzen zitten. Hierdoor weet iedereen altijd wel een paar antwoorden.

Bij iedere quiz staat een omschrijving voor welk gezelschap de quiz het meest geschikt is. Lees dit voordat je een keuze maakt welke quiz je wilt spelen.

Dit is niet nodig. (Kan wel heel leuk zijn!) Doordat we een speciale quiz presentatie sturen kan je ook de quiz via een scherm of beamer tonen zodat iedereen mee kan spelen.

Dat verschilt per quiz. Uiteraard is het aan jullie in welke vorm de quiz gespeeld word. Wel staat er bij de quiz in de omschrijving hoe wij  zouden adviseren om de quiz te spelen.

Regelmatig zetten wij een nieuwe quiz online. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Dit vroeg je je waarschijnlijk niet echt af. Maar wij willen hier graag toch wat over vertellen…  Wij zijn druk bezig met nog meer groepsspellen. Hou deze vraag in de gaten voor meer informatie of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Ontvang de nieuwsbrief van Quizstrijd